Jag har varit i umeå

för det är där Bellzorish bor numera. Berättar mer sen, mår inte prima just nu.

Den här är rolig.



men fy faen...

Parteyyy i umeå då. fy fan. Lite halvsliten jag. ganska halvfull också. fan vettu, jävla umeå, inget ställe för folk i 18-10års åldern.
Bara 20. Överallt. Suger fitta.

Men jag har haft jävligt skoj ändå! Forfarande lite bakis sen igår, fast ajg druckit idag. fy fan.

Lyssnar på stefan nilsson och chillar. Spelade gitarr förut. Lät nog förjävligt. Fy fan. Det här inlägget tas nog bort imorgon. HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHA


/Pompan

who knew?

Boomschakalack! Fy bövelen, nu är resan betald och jag är redo för avgång!

Imorgon åker jag, Bells, Jenka och Linky med hustru upp till Umeå för lite flyttning och skojskoj med vätska. Ska bli grymt skoj!

Dagen har bjudit på dålig sömn, vaccinering, krångel med internet (för omväxlings skull) och lite häng i Herr Johanssons crash pad. Har varit skoj, kommer nog bli grymt najs när det är färdigt! Badrummet är redan jävligt najs (och duschen, fy fan säger jag bara, den skulle man ha) och trappen också. Grymt snygg tapet. Såg The Boat that Rocked idag igen, och fan vad den är bra! Rekomenderas STARKT till alla människor på hela jordklotet.

Nu ska jag fixa grejjer, ladda iPoden med bra musik och sen blir det sängen. Upp tidigt imorgon som sagt.

Bjuder på den här bilden för att visa lite hur jag känner. Eller nånting.


Som du vill Fredrik...

Så, fick lite klagomål på förra inlägget.

Så, mannen bakom skämtet (för han gillar att stå bakom saker, lättare att se the booteeeey då. Om nu skämt har rövar. I min blogg har de det iaf. Jag bestämmer) är Den allsmäktige Fredrik “Never put a sock in a toaster” Backlund. Uppdatering kommer soon.

Uppdatering!
Det skulle uppenbarligen medfölja en "lämplig bild" till detta inlägg, så här kommer en lämplig bild. En MYCKET lämplig bild. Och nu vill jag inte höra nå mer klagomål.





Tjejen är inte tjej, om man säger så.

ÄCKELPÄCKEL I INTERNET

JAG LIDER AV ETT ALLVARLIGT FALL AV ÄCKELPÄCKEL I INTERNET SÅ JAG VÅGAR INTE SKRIVA ETT LÅNGT INLÄGG JAG ÄLSKAR CAAAAAAAAAAAAAAAAAPS.

Jag bjuder på denna.

Hur klättrar aids-smittade i träd?
Oh, don't know.
De HIVAR sig upp.

HAHAHAHHAHAHAHA

Jävla kladd

Hatar händer när man ska rita. De är ju nödvändiga men det blir så kladdigt när flotthanden drar fram och tillbaks över papperet. Flottyflottyflottyflottyflottyflottyflottyflottyflottäckelpäckel!

Så, igår då, blev volleyboll för ovanlighets skull :D Men det är ju så satans skoj! Blev lite snack också med görlzän. Fan alltså, det går åt helvete nu. Vad beror det på? Är det global uppvärmning, gifter i vattnet, mobilstrålning eller vafan? Det är verkligen sjukt. Om det finns en gud(hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha, jag vet, knappast) så är hon/han en grym sadist eller helt enkelt jävligt ointresserad av vad som händer. Blev även en kebabish på cosmos. Flott. och inte Flott som i fint, utan flott som i flott. Som i drypande fett. Som i Robert PattinZonZ hår.

Idag har jag sovit JÄVLIGT dåligt, klev upp vid åtta och drog in till timrå på nå personlig marknadsföringskurs som jag går på den här veckan. Och det var ju just nödvändigt. Kom vid halv 10 och var där till 11. Nu sitter jag bara och letar efter min värdighet på internet. Tänkte att nån kanske försökte sälja delar av den på blocket. Operation Återfå Värdigheten är i full gång, men ändå så tappar jag mer och mer av den för varje dag som går. Speciellt som igår på cosmos då jag satt och...ja, vad gjorde jag? Någon sorts blandning mellan cp-skada och dinosaurie tror jag. Nåväl, det här med värdighet kanske inte är nånting för mig.

Och f.y.i. en fil-o-fil är någon som knullar fil. Allt ifrån lättfil till A-fil tydligen.

Nytt ord idag såklart. Dagens ord är *trumvirvel*

Curlingföräldrar



Observera att fittkramp har en mycket roligare och mer uppenbar uppfattning av ordet än den som används i folkmun.
Hehehehehehehe..

Jag var jävligt lustig nyss.

Hehehehe, klicka på ordet fittkramp i förra inlägget. Nej, det öppnas inte en porrsida. Däremot en sida med väldigt roliga uttryck. Ikväll blev det snack och lite mys med Linka och Jenka som kommit hem från Götet. Har tänkt lite på det hur mycket jag kan snacka med mina kompisar. Även dom som itne var med ikväll. Man lessnar aldrig. Det är bra.

Ska börja med en ny grej här på bloggen. Dagens uttryck. Det här kommer då vara uttryck eller ord från en viss sida som jag nyss pratat om och ajg kommer då alltså skriva ordet i fråga, länka det till förklaringen och se vad ni säger. Lite vuxenhumor (eller snarare pojke 12 år-humor, men det är samma sak. Eller nånting.) men det får ni leva med. Inga barn som läser min blogg ändå (får jag verkligen hoppas, annars kan jag ha förstört deras små bräckliga sinnen för länge sedan med mitt ovårdade språkbruk).


Så, dagens ord är:  Fil-o-fil.
Den som lyckas lista ut innan man kollar är lite bättre än alla andra.

Tre inlägg på en dag. Jag är fan bäst.

Korta jävla, men ändå. Nu har jag och jenk bokat resa till Thailand :D Ska bli skitbra!!! Åker den 29 oktober och blir där till 9 december.  Tänte spendera några dagar i Bankok också. Vafan ska man jobba och ha sig för när man kan leva på existensminimum och bara backpacka runt? Längtar så mycket att jag får fittkramp.

Fortsättning

Måste dela upp inlägget. Fy. Verkar lite som om mitt illamående kommer beroende på vilken tid jag går upp. Nu gick jag upp klockan 8 och illamåendet som jag i princip sluppit sedan sista arbetsdagen är tillbaka i full kraft. Skulle kunna kräkas rakt ut på bordet. Frukost eller inte, illamåendet är där, och när det väl är där så håller det hela dagen. Vet inte vad jag ska göra riktigt. Sitter och funderar på om man skulle ta och åka till toronto eller nånting. Kanske adoptera en liten skitunge. Nånting nytt

Illamående

Sitter på kurs i personlig marknadsföring nu. Det är riktigt jävla tråkigt än så länge, men vem vet, det kanske blir bättre. Nu är mittuniversitetet här och pratar, så det är andra gången jag hör vad de har att säga, för de var nämligen på mötet som jag var på hos arbetsförmedlingen också. De undrar varför vi inte vill plugga när det är SÅ HIMLA ROLIGT. Ja, kanske för att det inte av roligt att plugga om man inte är intresserad av de program som finns. Jag vill plugga vidare, men alla program verkar tråkiga

joråsatt...

Min nya pojkvän här då.

Käkben <3




Sen måste alla se The Burning Plain. Så jävla bra! Grinade, men det gör jag ju alltid nu för tiden. Är fan värre än morsan min. Såg en jävla Alienfilm och grinade till och med på den. District p hette den. men vafan, lillalienungen var ju så söt.
Jävla gullunge. Smart som satan också.


Volleyboll idag, det var skoj. Förlorade varje match, men det ska man väl göra nån gång också ;P
Nu är Jenka min hemma :)

Ingenting är heligt.

Mehehehehehe. Så. Nyss ätit mat. Tufft.

Ikväll ska jag och tjejjerna ut på stan och härja lite, men först, alltid en dusch, inte lukta usch, stå högt i kurs. Förfest hos Elina menade jag, vet inte vad den där magne schmidt-frasen kom ifrån. Kändes väl bra i guess.

Lacknafta

Idag har varit en sån där dag. Ni vet, en sån där dag då man går upp klockan ett, drar på sig målarjeansen, tejpar fast tidningspapper på en trapp och sen doppar händerna, håret och magen (på något konstigt sätt) i vit målarfärg. Sen upptäcker man att fan, det finns ingen lacknafta i hela huset. Kladdar ner sin mobil (och örat) i vit färg i ett desperat försök att ringa sin mor och säga, med ångest i rösten "Det finns ingen lacknafta! Färgen smälter in i min hjärna och dödar mig. Nooooooooooooo" men då hade vi ju lacknafta. I bilen, som är i båthamn. Traska ner, leta, inte hitta, hitta en bok istället, läsa den, bli uppringd av mamma, stå på händerna och leta under förarsätet, hitta skiten så långt in det går, sen bara försöka vrida sig lös från ratten. Sen dränka in kroppen i lacknafta.

Såja

Då har man pillat lite på bloggen. Blev less på pinky-miss sunshine-happy-happy-happy-rainbows-butterflies-smiles-and cupcakes-skiten som pågick där ett tag. Nu är jag tillbaks, bittrare än någonsin. WOHO!

Men det är ju fan höst. Hur kan jag låta bli att vara bitter? Höst i sig är ju inte så tokigt, jag fyller år och det blir fina färger, men i år, i år har sommaren varit så långt borta som det bara går. Så hösten är inte välkommen än. Det var några veckor där som man hade trevligt och det var varmt och så, men jag var inte klar än. Nåväl. Allting måste ta slut i guess.

Utöver det så borde alla människor se på The boat that rocked. Den filmen är dödligt jävla bra! Fan, man skulle bli rockradiopirat. Töfft typ.

Och fan vad jag hatar Right Liveliiiiiiiiiiiiiihood award reklamen på Spot(ta dig i ansiktet)fy. TALA UR SKÄGGET GAMMKÄRRING!
"Right Livlilijdijfslilelsiihood" Hon kan ju fan inte ens säga det själv. Avliva idioten.

Men jag är inte bitter. Happy. kolla bara:

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

SÅ jävla glad är jag. Fan.

För att fira nånting bra som säkert hänt någon annan någonstans så bjuder jag på ännu en söndereredigerad bild. Jag som brukar tycka om au naturale. Har haft lite tråkigt på sista tiden när det gäller foton och då blir det såhär.





Vem vill ge mig ett vidvinkel-objektiv? Någon? Going first.. going second.

In the waiting line

Huhhu. Hemkommen från volleyboll då. Lite ont i halsen. Jag borde nog ha munkavle när jag spelar volleyboll för jag skriker så fruktansvärt mycket. Fy fan.

Upp vid 8 idag då. Vaccinering. Hem. Sova till 6. Idiot. Är slut som fan nu ändå då av någon sjuk anledning. Bajs. Ska nog lägga mig i sängen och se på tv eller nånting :P Lite frustrerad.



We could be heroes

Jag orkar inte skriva. Så jag bjuder istället på världens mest photoshoppade bild.





Det värsta är att det inte är sant. Det finns tillochmed värre än den här.

Bakis eller äcklig? Vet inte.

Fy fan vilken dag. Har mått illa exakt hela dagen, och vet inte varför. Det skulle kunna vara att jag fortfarande är bakis efter helgens bravader (gammal jag är, förr kunde man ta igen sig på en timma), magkatarr eller bara min egen äcklighet. Ont också, som fan i magen.

Men trots mitt lidande har dagen varit ganska rolig, åkte in till polisen med Ålundskan för att hon måste spärras in för överdriven snygghet. Och fixa nytt pass till Thailand. Sen blev det en tur på stan, lite svett och fika/lunch med Lindh och Evensson. Sen hem, spela Ukulele, lessna, spela gitarr istället, bli terroriserad av mor, middag sen däcka stenhårt i sången och sova till elva. ELVA. 11. Fy fan. Äckligt. Skönt, men äckligt. Lite som att klia på ett eksem.

Fick brev från arbets förmedlingen. De ville att jag skulle skriva ner vad jag kan. Ja, jag kan ingenting, med det kommer jag ju inte kunna säga. Ljuga lite då. "Jag kan prata flytande buttfaceassholeish och är väldigt påläst inom flyträvsjakt."

Så på onsdag ska jag skämmas för min arbetslöshet. Whoop-di-frickin'-doo.

Retardation happiness

Har blivit uppmanad av Hornygrrl_bellzor_90 att uppdatera bloggfan, så då gör jag det :)

Sitter och plinkar på gitarren, försöker lära mig Lack of Color med dcfc. Det går sjukt bra. Jag ska bli fittbra på gitarr så att folk kan säga "Fan vad vass du är" till mig. Varför vass undrar du nu? Varför fan inte, säger jag. Nånting ska man ju vara (nånting positivt tänkte jag då, negativa egenskaper har jag redan så att det räcker och blir över), så då tänkte jag, varför inte vass? Det är inte ett ord man hör beskriva en personlig egenskap hos en människa varje dag. Men eftersom att jag vill göra mig förtjänt av det så måste jag bli vass av något slag eller på någonting först. Och eftersom att stoppa ner lillfingret i en pennvässare inte kommer på fråga, så blir det ett annats sorts vass. Om jag nu lyckas. Kanske ska bli bra på att blåsa bubblor istället. Det återstår att se.


Dagen då, har bestått av att  ringa folk, skriva mail, cv, söka resor och annan administrativ skit och helt från hjärtat så vad jag döless när Linda den lilla flyträven ringde mig och undrade om jag ville med och titta på Johanssonsens nya gryt. Det ville jag givetvis, slängde i mig mat and off we went. Det var jävligt mysigt ställe och händig som karln är så håller han på att renovera för fullt. Har en misstanke om att det kommer bli äckligt bra. Jenka Å hakade på och hela gänget drog och spelade volleyboll. Hur det gick vet jag inte, var inte så uppmärksam. Sen Sen körde vi runt, åkte till Jonatan och sen hem igen. Nu har jag spelat poker med Steven och blivit glad över halvbilliga resor jag hittat. Allt kanske ordnar sig ändå? Vi får se, men det känns bra.


Har rensat garderoben också. Slängde bra mycket mer än hälften av alla mina kläder. Jävla viktuppgång. Över 2000 kronor värt av jeans i soptunnan.

Det kanske kommer en förändring

Fy fan. Äcklig dag. Mensvärken från helvetet, jobbångest, pengaångest, framtidsångest och allmän bajsångest. Också verkar jag ha tappat förmågan att stava någolunda rätt, men ska försöka se till att stavfelen begränsas till en viss del i detta inlägg.

Först och främst. jag behöver ett jobb. Det här var inget problem förrens mamma började tjata och vara mammig, och nu känns det helt plötsligt skitjobbigt. Tack.

För det andra, jag behöver pengar. Födelsedagsbarn och en kommande höst med utgifter com jag ska försöka hålla ner. Det här vävs väl in i jobbångesten, men kände att det behövdes en till punkt bara. Och jag tänker fan inte röra Thailandpengarna.

För det tredje, vad i helvete händer sen? Om det går åt helvete och jag inte blir bartender på någon superduperstekig klubb i whateverstad så ja, vad gör jag? Plugga, ja, kanske, men vad? Jobba? Sure, men med vad? En sak är jag säker på i alla fall. Jag vill inte vara kvar i Söråker. Är så sjukligt less på det här stället.

Fjärde punkten då, handlar inte om bajs i sig. Bara skit så att säga.



Sen är jag en sån jävla slampa. I mina drömmar alltså. Jag har haft fem drömmar om fem olika killar de fem senaste nätterna. Inga snuskdrömmar, bara mysdrömmar, men ändå. Vaknar med ett "Aaaaaaw..." som sen byts till "Nee, vafan, var ju bara en dröm..." Min hjärna jävlas med mig. Sadisthjärna. Det här ska du få skit för din jävel!



Men sen finns det ju positiva saker också.

Positiv sak numero uno. Jag har världens bästa vänner. Det väger i det stora hela upp det som är skit. För att alla ni är så jävla bäst.

Positiv sak numero ZWEI! ACHTUNG! Jag har spotify :D S ajg akn (<---ni ser ju, ingen koordination i fingrarna ALLS!) lyssna på skitbra musik hela dagarna. Det är bra.

Tre då. Mamma har tagit hem morfars gammgamla kamera. Det är så jävla fin. Måste bara hitta film till den. Och någon nörd som kan framkalla den. Vilket kan kopplas lite till pengaproblemet då.


And now, i present to you all...NYA EGOBILDER! För att det behövdes nya. Jag har färgat håååååret. WOHO!


Observera skillnaden i bilderna. När jag lyfter på ena ögonbrynet (som är dolt under luggen) ser jag någolunda glad ut. När jag inte gör det så förändras hela atmosfären i bilden och jag ser ut som satan själv. Mr seriousface. Polerna smälter, världshaven översvämmas och jordens syre försvinner ut i rymden och vi dör alla en OND BRÅD DÖD!



Yarr.

For Bells

Det här kommer vara den syn du möts av varje morgon du går in i badrummet i Umeå. I'm the cat by the way.




Försöker få upp ett inlägg jag skrev förra veckan eller nånting på jobbet. Men det verkar ha fastnat i blogg.se's retardsystem.

RSS 2.0