This world has only one sweet moment set aside for us.

Trött.
Igen.
Som alltid.

Saker är så konstiga. Jag hänger inte riktigt med. Lite svårt när man är trött hela tiden. Måste sova.

Dagen har iaf spenderats på skolan, hade diskussion på filosofin, skönt att bli klar med det iaf. Sen har jag bara tittat på hitta nemo(käften, det är en bra film), somnat halvvägs in i filmen, vaknat, sovit, ätit, och sen lyssnat på Queen tills huvudvärken min gick över. Music of the good old days.

Spank me with a newapaper, you filthy monkey! Svengelskt inlägg idag. Vet inte vart det där kom ifrån egentligen.

Iiiiiiiiimorgon blir det skola och jobb. Sen vet jag inte. Jobb, jobb, jobb, men vad fan ska jag med pengarna till? När snön smälter och det blir varmare tar jag kanoten och ror till nån öde ö och lever på kokkosnötter resten av livet. Eller så drar jag till Azorerna och lever loppan. Fast på ett soft sätt.


Bullbak och dyngrak

Igår var en sån här jobbig dag, då man inte kan bestämma sig om den var bra eller dålig. Allting verkade ha gått bra, men dåligt ändå. Och sånt lbir jag sjukt irriterad på., så jag gick runt och var småirriterad hela dan, men sen på kvällen när jag satt med en kopp choklad, en bulle och det kom två kentlåtar på raken så kom jag på att det nog inte var en så dålig dag ändå. Hade problem med studentmössan också, men det har förhoppningsvis löst sig nu, jävla tur det :)

Ojojojoj!

Hemkommen från jobbet nu, ganska jävla trött. Och jag som vill festa. Med tanke på hur jag jobbar nu och skolan med projektarbete och lite andra grejjer jag ska ta itu med så förstår jag inte hur jag ska lyckas få skrumplever innan 20 års ålder. Kommer bli minst 25 med den här farten, och SÅ länge kan man ju inte vänta.


Skulle inte ha nåntign emot att ha lite mindre skolarbeten just nu. Har ju en hel del som inte är färdigt heller. Och Matten, hualigen, fy fan, kan ingenting. Tack till en viss mattelärare med noll pedagogik. Tack, för att du lärde mig 50 olika sätt att säga att man ska bajsa på. Hade kunnat behövt lära mig lite matte också, men äsch, sånt är det väl ingen som behöver kunna.

Blir förmodligen sängen tidigt idag. VÄLDIGT tidigt.

Jag är inte död, jag är bara i vegetativt tillstånd.

Ja. Liiiiiite segt mellan uppdateringarna. Kanske. Jag skäms faktiskt lite, vet inte varför. Är iallafall ganska less, trött och jaa, allmänt så, men idag var en ganska bra dag! Fikade och slöade på median, det var väldigt skönt måste jag säga. Måt dock fortfarande illa bara jag tänker på när belle snurrade mig på stolen. Ja, jag är sju år, och stolt över det.

Eftersom att det här är lite av en klagomåls-, gnäll- och tjatblogg så tänkte jag skriva lite om det jag saknar mest här i världen. Nämligen plusgrader. Gärna ganska många av dem, typ 25-30 i samband med sommar, fint väder, lite alkohol och goda vänners sällskap. Vintern är egentligen inte så tokig i teorin, men i praktiken suger den. Den skulle kunna vara kul, men den väljer att vara tråkig. Idiotvinter. Vemdalen över nyår kommer dock bli awsome om jag får säga vad jag tror, vilket jag får, då det är min blogg.

Och jag som alltid "tyckte om alla årstider lika mycket" när jag var liten, jag hatar vintern nu. Men ja, jag låtsades förmodligen bara tycka om vintern så att den inte skulle bli ledsen. Typiskt mitt tänkande när jag var småtting. Naiv och liten, det var grejjer det.

Men det är så mysigt att gå hem från en fest på morgonen och solen nästan är uppe. Det är så jävla bra. Jag saknar det, saknar roliga saker, saknar att lyssna på Veronica Maggio som hon ska lyssnas på. På en förfest med vänner och med bara ben.

Fan vad seriöst det här blev. Jag ber om ursäkt, ska inte utsätta er för det igen.



På sommaren kan man gå ut och gå fyra på morgonen och ta bilder.

RSS 2.0