och en sak till...

om jag skulle få vara vilken serie-skurk som helst så skulle jag vilja vara poison ivy. Hon från Batman som går runt och är psyko. Hon är tuff.


Men jag skulle absolut skippa dom där jävla hornen. Dom är såååååååå 1997.

Jävlar

Ohboyohboyohboy.

Jag tänkte såhär. För förut idag kunde jag tänka. Det kan jag inte nu. Jag tänkte att om jag halsar några red bull och lite dextrosol så kan jag nog vara uppe ett tag och skriva filosofi. Och inte fan kan jag somna nu. men jag kan inte tänka heller. Vilket kan behövas om man ska skriva analys och diskussion.

Jag vet fan inte ens vad jag har skrivit.

Jag tänkte att jag kanske skulle få lite högt betyg om jag ansträngde mig, men nu är det no bara en massa gojja jag skrivit. Kanske får g. Vet inte.

Men det sista jag tänkte innan min hjärna gick in i något konstigt asshole-mode var att jag skriver det imorgon istället, när jag kan tänka klart. Men jag kan ju inte sova. Det här går åt helvete, jag kan ju itne ens skriva i min egen blogg.

Att jag inte kan sova kan bero på alla red bull och två paket dextrosol jag satte i mig. Jävla red bull funkar ju inte alls vid "förhöjd mental aktivitet." jag är ju fan dummare än vanligt nu.

Eller på kanske det är för att Nietzsche var en sinnessjuk jävel och man kan inte förstå honom.

Hur fan ska det här gå?

Jävla skit-Nietzsche. Varför valde jag inte Freud istället? Han var ju en helt vanlig idiot. Som jag typ. Fast förmodligen mindre dum än mig. Ganska mycket mindre dum.


AHAHAAFHSFhdhgiofdupedjotehd gonatt


                                         

RSS 2.0