P&L

WAWAWAWAW, BILJETTER BESTÄLLDA, AJG DÖR AV LÄNGTAR JAG KISSAR PÅÅÅÅÅ MIIIIIG!

har lite damp idag, har inte gjort många knop alls. Har faktiskt inte ens lämnat lägenheten. Failade på att fota också, men vädret vad lite anus, så det var likabra det.

Götet på fredag, peace and love i sommar. Livet är underbart.

Har tittar på bilder från i somras också, fan var jävla roligt jag hade :D och från umeå med bells och massa grejer. Fester i Elinas lägenhet. Bara underbarheter.

Eftersom att jag har damp och längtar efter Peace så blir det en dampig bild med en hatt. Eller två.



Smutser

Det är mig dom kallar dampellen.






Där har ni det. Egoinlägget.

Har köpt mig en hatt och en fin bandeau-topp/bh/whatever-grej från hm. Hade hellre velat ha en stråhatta, men den här var fin och billig och eftersom att ekonomin är strypt för tillfället så blir det billigt = bra. Ska köpa en Ginger-Spice klänning till volleybollturneringen också, satte...

Dagen har gått som följande:
Försov mig, missade hela lektionen.
Blivit ihjälskrämd av en gubbe vi trodde var från radiotjänst men som var från Gavlegårdarna. Vi skulle tydligen ha visning, och lägenheten såg ut som SKIT, så efter en ganska omfattande dampstädning ser nu rävlyan jävligt fräsh ut. Världens dilf kom och kollade på lägenheten och två killar, varan en var snygg. Fan, jag måste sluta objektifiera män. HAHAHAHAHAHAHAHHA, näe, skoja.
Träning. Fick träffa Marcie en snabbis. Tränade tills jag ville dö litegrann.
Åt sushi, lämnade tillbaks min klänning. Det får räcka med det jag har tycker jag, tror balklänningen åker fram på sista. Synd att den är rosa, det går inte så bra med håret. Men sen när har jag brytt mig?
Har döat framför datorn. Letade efter nya Tumblr-människor jag kan stalka.

Höpp. Imorgon är det ingen skola, så ska försöka ta mig ner till briggen Gerda och fota lite. Var ett bra tag sedan.
Annars ska jag bara köpa Peace 'n Lööööve tickets och beställa klänningen till volleybollen. Ginger Spice for fucking life. Måste fundera över sprit-situationen tills sita också. Kan ju inte vara nykter heller, då får mina landsmän och landsmaninnor (dvs Söråkare) skämmas, och det vill vi ju inte.

Blä

Betalat hyra, elräkning, sett ugly betty för första gången på tusen år. Nu tänkte jag lägga mig innan det här illamåendet bli värre.

Har även smsat med några sötungar idag. Saknar.





Sethhhhhhhhhh

Söt

Det som gör mig lyckligast just nu är nog bilderna min mamma laddar upp på facebook från skolan. Hon verkar ha så roligt.

Det, Jens Lekman och Jeff Buckley och Bright Eyes. Och en annan sak.

Funderingar

Undrar hur mycket roligare livet skulle bli om man var homosexuell. Och kille. Två kukar i ett samlag lär ju ska vara bättre än en. Eller?

Hehu

Sååååå, några ord om gårdagen då. Började med att man försov sig, sen tog jag cykeln ner till stan och åt lunch med Marcela. Efter det så skulle hon med tåget och då hörde Henny av sig och frågade om jag ville med och se Bounce i globen. Och jag är ju inte den som bangar, så jag hoppade på tåget och for. Satt brevid en bebis på tåget som var skitsöt, blev nästan sugen på att skaffa en själv, men efter att ha lyssnat på grannens jävla fittunge som skriker bara för skrikandets skull klockan 7 på morgonen en lördag så ändrade jag mig. 7

Iallafall, åkte till Globen, tog en öl, gick in och väntade. När det började dog man nästan, fy fan som de där människorna dansar, blev jävligt sugen på att börja igen. Efteråt drog vi bara hem, och efter några om och med fick vi tågbiljetter.

Gammjävlarna som satt i vagnen då. Fulla som as. Fick mig en hutt fisk iaf. Smakade Listerine.

Idag ska jag bara tvätta, sola och plugga. Det är det som är inplanerat iaf, sen får man se vad som händer.

Peace.

Och btw, angående det här med Prinsessans-boytoy-knullar-andra-grejen:


Så sluta tryck upp det i ansiktet på mig hela jävla tiden.

Everyone fucks up, its gonna be okay.

Peace and löööv <3 Julian Casablancas <3 The fucking Kooks <3 Und Miike Snow å. Dör lite

Igår var det Kåren med Marcela, träffade på Maria och Henny där å, så det var skoj. Bakis hela dan, åkte till skolan helt i onödan, sen världens fetaste powernap innan det blev lite late night-fika med Marcela och Jonas.

Sjukt less på mitt hår, funderar på att klippa av hela skiten.

Imorgon ska jag:
Tvätta. Äntligen, har fan inga rena kläder kvar alls.
Köpa en klänningg. Finfin från Vero Moda.
Möjligtvis äta lunch med Marcela.
Kanske supa? Kanske inte. Betala räkningar och skit å.


Men HELVETE vad grannarnas unge skriker. Låter som om någon blir mördad.


Hello stranger.





Fuck vad Natalie Portman är vacker! Fan för att få se ut som henne.


Whip it.










Så jävla bra. Ingen utförligare beskrivning är nödvändig.


Jamen man ska väl skriva då

Sooooooooo, nu när min dator fungerar någolunda (dvs knappt alls) så kan jag ta och skriva några rader.
Senaste veckan har inneburit skola,plugg,gym och sen lite quality time med Marcela. Pluggdelen har gått lite sådär, med tanke på att mina böcker aldrig kommer tack vare fitt-AdLibris och Lycknis. Note to self: Ta aldrig ett företag vars namn innehåller -is på allvar, såvida de inte sysslar med kylsystem eller liknande. Blev utgång med Anton oh Gebara i fredags och Antons polare Anna, som var hur schysst som helst och håret hennes skulle jag kunna dö för. Fo real. Sen har jag inte gjort nånting alls. Städat toaletten, men det var i tisdags. Sjukt oproduktiv vecka.

Har haft en sån här vecka då jag stör mig otroligt mycket på mig själv. Allt man säger låter idiotiskt och seg i huvet och helt jävla värdelös i allmänhet har man varit. Usch.

Nu ska jag sätta mig i solen och plugga lite. Sen blir det möjligtvis tvättstuga, promenad och sånt som ingen bryr sig om. fwEEEEEEEEEEEEEHIWUHGOoighohs. Orkar inte.

Bajsar bajs och kissar kiss



“Courage doesn't always roar. Sometimes courage is the quiet voice at the end of the day saying, 'I will try again tomorrow.'”

Marry me

Jeff Buckley, gift dig med mig din underbara sate! Det är så jävla mycket roligare än att vara död kan jag lova.

RSS 2.0