Pleh

Skitbra fest förra veckan! Hade dödligt roligt, men givetvis ska någon gnällig jävel klaga på att man väntade lite med städningen...Städa själv då om det nu är så jävla illa. Grinolle. Alla verkade iaf ha roligt och det hade jag med. Det görs om kan jag lova.

Är nästan nyss inkommen från lite fotboll. Det gick ju väldans bra det där. Är ju så jävla bra på fotboll. Inte.

Bara för att muntra upp mig själv så bjuder jag på den här fina bilden. Är man vacker så är man.



Mmmmm...korv...

Internet är min bästa vän.

Nu fungerar mitt internet igen! Helt sjukt härligt, men vad gör det när man inte hinner sitta pga en tjatig mor som bara vill att man ska städa på uthusvinden/toaletten/rummet. Två av tre är iaf avklarade för idag och uthusvinden väntar.

Är också lite irriterad på vädret. Igår gick ajg runt med shorts som en annan sommarnörd, och idag är det kallt nå så in i helvete och blåsigt.  Men det går nog över.

Ska hoppa in här lite oftare och skriva, men när saker bara slutar fungera hela tiden så blir det lite svårt.

Cody

Drar till Umeå tidigt imorgon, kommer hem på fredag halvtidigt på dagen skulle jag tro.
Kommer väl inte bli den roligaste resan ever, men har ju iaf ny musik att lyssna på.

Måste berätta lite om hur mamma väckte mig igår. Jag stannade hemma från skolan för att jag inte mådde så bra, och sen vaknar jag av att mamma går in i mitt rum med en liten kattunge i famnen, en svart-vit stackare med mustach. Det var nog bästa uppvaknandet på hur länge som helst, den där lilla hårbollen ramlade runt och slickade mig på halsen, sötare har jag nog aldrig varit med om. Det visade sig sen att grannen hade fått kattungar och mamma hade lånat en en liten stund för att muntra upp mig. Snällt av henne tyckte jag.


Nu tycker jag att ni ska lyssna på den här låten och njuta av hur fruktansvärt underbara Depeche Mode är.  Sen att videon är helt jävla psyko och asbra gör ju inte saken värre.


RSS 2.0