Det är en mansröv på min tv

Kikar på Lost, helt otroligt att jag orkar. Inte för att det är dåligt, utan för att det var ett 5 års jävla gap pga strejk och andra mongosaker.

Var iaf på jobbet idag,  satte ner foten hårt och bestämt coh sa att nu får det fan vara nog. Eller inte riktigt, men jag sa att jag bara kunde jobba söndagar hädanefter. Jag vill kunna sova.

Nåväl, imorgon är det blabla-whateverdag och ska ge mina muffins till icke-uppskattande människor som bara är bajs.
Nej, nu ska jag inte vara bitter. Men eftersom att någon pajkastare (mamma) lagt rågkross i mjölet så finns en visst risk för att folk kommer gå apeshit.


Orkar inte skriva, är trött och jävlig, men live long and prosper, annars skickar jag Tony Irving på er, och han är INTE att leka med.


Såvida du inte har en buttplug.

Då är det bara att tuta och köra.

Bollocky shitwank

Helvetes jävlar vad jag är trött! Det här är fan inte mänskligt, och då måste jag gå till fyra idag också och försöka göra nånting av matteprovet. Hoppas alla uppskaddade videon jag länkade till igår, det räddade mig från att vandra trevande in i galenskapen av trötthet iaf.

Idag jag jag baka en helvetes massa muffins, det kommer bli sjukt jobbigt. Speciellt om man somnar med huvudet i ugnen, vilket det finns en viss risk för. Jag tror någon får lov att vara på accidental-suicide-watch när jag bakar, annars kan nånting gå VÄLDIGT fel.

Helgen har bjudit på en del ljusglimtar, även om ajg nog inte ens minns hälften av dom. Inte pga alkohol då alltså, utan pga att jag är så jävla trött.

Jag vill också bara tillägga att Familjen är den konstigaste kristna gruppen någonsin. "Ha sex med Jesus". Jaha!? Vafan. Dom har en hel sida på internet med "love words" man ska säga till jesus medans man nuppar. Ska amn skratta eller gråta?

Och avslutningsvis så kör jag med ett A-one and a-two and a-chicka-booma-chick. Dununununununununununununununununununununununun

HAHAHAHAHAHAHAHA

Måste tipsa om den bästa låten någonsin.

Och låt mig bara tillägga HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

Jag är drottningen av otur och jävliga saker

Så.

Jag har inte skrivit om det här i boggen än, men som några vet så somnade jag på bussen på väg till jobbet förra söndagen och fick då åka upp till umeå. Ganska klantig/oturlig sak så att säga, men jag tänkte inte mer på det.

Men nu undrar jag inte om jag är förföljd av otur och allmän fittighet. Idag kom jag hem efter skolan vid kvart över tvåtiden, hämtade posten, hälsade på svartingen och gick för att gå in i mitt älskade hus med element och andra varma saker. Då upptäcker jag, till min stora förtret, att jag är utelåst utan nyckel. Far var i Härnösand och Bror i Sundsvall, så jag börjar ringa runt som en idiot för jag var stressad över att hinna göra mat innan jobbet. Då kommer något géni (förmodligen emil) på att grannarna nog har en nyckel. Så jag går genom snön till dom och frågar, jag får pröva alla nycklar som finns och efter ett par turer fram och tllbaka i snön så får man bara konstatera att dom inte har någon nyckel. Så iskall, blöt och irriterad så får jag sitta och vänta på att bror ska gå från stan till richard, hämta bilen där och köra hem. När dom väl kommer hem är klockan så mycket att jag missar bussen.

Just sån här skit, småsaker som gör allt fel, riktigt sura jävla grejjer, dom händer hela tiden nu! Jag känner mig som en jävla Kalle Anka med all jävla otur jag har!

Jag varnar er, träffar jag någon som ens påminner om Alexander Lucas så är det den människan som kan hälsa hem. Jag plockar den ankjäveln långsamt och levande, det kan jag lova.


In other news, den här videon är jättesnygg och låten är underbar. Peace.

Disponent Ellen Nyström har ordet...

...men det har jag ju alltid, det är ju min jävla blogg.

Helt okej dag, fortfarande stressad över att jag har tusen saker att göra och att mitt liv suger lite kuk just nu, men gick in och nätshoppade för pengar jag inte har, så nu knns det bättre.

Om nu den handfull av människor som läser min blogg skulle kunna lyssna på den här låten så att man blir glad så vore det kul. Fast min musiksmak suger kanske. Men den passar mig.



Nu vill jag ha: Sommar och leverans från hm. KLÄÄÄÄÄDEER. jag har redan älsklingsskor.

Om jag hade...

Om jag hade haft min kamera nu så skulle jag ha knäppt kort på mina fina nya skor och lagt in dom här, men eftersom att fittornas fitta har min kamera för tillfället så får ni fantisera ihop ett par istället.

Sitter för tillfället och laddar för en helkväll med link.  Detta görs bäst i morgonrock, färdig sminkning och Empire of the Sun. Och Linda, jag visste väl att jag kunde lita på dig när det gäller att känna igen bra musik .

Laga ett par strumbyxor, sen drar jag, HÖRS HEJ.

Her Morning Elegance

Inget kommer bli av mitt liv om jag bara sitter här och väntar på att nånting ska hända.

I am what i am

Jag vill gå hem, men jag är ju fan redan hemma. Sjukt.

Inte den bästa dagen någonsin

tänkte att jag skulle skriva av mig lite, det kanske hjälper. och jag orkar inte göra stora bokstäver eller bry mig om stavfel idag,  ni får  ursäkta.

har bara legat framför brasan hela dagen och låsats att jag var någonstans där det är sommar. var tvungen att gå på affären också och köpa kattmat, katten behöver äta trots att tråkiga saker händer.

jag skulle vilja  gå ut till en park och sätta mig på en filt med en flaska vitt och bara vara. kanske vid en sjö, eller på ett berg med en utsikt. lyssna på musik av fina fransyskor. ha på mig en fin klänning och somna. vakna med nyckelpigor på mig. knäppa lite kort.


inget av det går just nu, för det är kallt, det är vinter, det finns ingen fin park inom många många mil och jag har igen fin klänning och inget vin. ingen kamera heller för den delen, tack så jättemycket, hoppas du får kul med den,  trots att den inte tillhör dig. jag har en filt iaf, men golvet är ganska hårt för det. kaminen är sjukt varm nu, har eldat hela dagen. och lyssnat på empire of the sun.

lite hungrig, vill ha te. vill ha någon som kan göra en kopp åt mig. med precis lagom honung i. inte så att det blir sliskigt, bara lite sötare.

det här var ju kul. kanske skriver nånting mer idag, så att jag får tänka på annat.
och Hej Då.

RSS 2.0