When promises were meant to keep and nighttime wasn't ment for sleep

Sitter på jobbet och lyssna på circus kiev på p3 nu. Ska sluta om en kvart, sen blir det promenad från torsboda till hemmet :P Orkar fan inte ta en 609, hugger hellre av mig ballarna. Sen får man se om man orkar med middag eller om det kanske blir någon annan dag. Eller i ett annat liv. Orkar inte. är sjukt taggat till Thailand nu, men måste jobba lite mer i höst känns det som, något som inte är helt lätt med tanke på hur arbetsmarknaden ser ut. Fittskit. Mennnn fyller ju åt också då, satt det är ju bra.  Var ju och såg The Proposal iförrgår, sukligt rolig jävla film och Ryan Renolds bli ju inte mindre snygg för att han är rolig direkt. Vill se Year One också, som har premiär imorgon om jag inte minns fel.


Jag får sån jävla damp. Fy. Har börjat hata Lady Gaga också. Nån jävla måtta får det fan lov att vara. Fy fan. Att de spelar alla låtar som blev sönderlyssnade för ett halvår sen på radio hela jävla tiden gör ju inte saker bättre. Hon är nog lite väl full av sig själv den där tokan. Eller hjulet snurrar men hamtern är borta, som man också skulle kunna säga.

Men nu klagar jag. Svårt när så många är dumma i huvet. 


Vad skulle hända om riksdagen jobbade i en skolmiljööööö? (8)


"Vart är justitieminister Beatrice Ask?"

Skit på dig!

Raaaaaaap!

"Men hon har ju fått en kallelse"

Men och?

Vet inte, hon var inte på gympan heller..

"Är det någon som vet varför Beatice inte är här?"

Jo, men kanske för att jag kanskeinte har lust att berätta allt för dig kanske, kanske inte så jävla scysst att lämna ut en kompis kanske, kanske att hon har fått mensen, kanske att hon inte har fått mensen?! Fattaru?



jag har tråkigt. Nu, HEMGÅNG!

An endless summer without a fall

Sååååå. Jobbjobbjobbjobb. Och annan skit. Bitterfittorna on the loose igår då ;) Skitbra.

Tänkte bara ladda upp lite sommarbilder från den tiden då solen tittade fram lite då och då. Och länka till en video ni måste se. Så jävla underbar låt. Melody Gardot är också skitbra.







Honey i told you
that these things never last
and one of these days now
you'll start dreaming of the past

When life was once too short for all the things we'd do and the shots we'd call
An endless summer without a fall
When promises were meant to keep
and nighttime wasn't meant for sleep
A love story at it's peak
 
Doesn't it feel good
to know that you've been loved
And doesn't it make you
laugh when you think of

the day when we all got lost on the old mans farm
just trying to get across
It was only then i knew what love was
Sunday mornings that never ended and hangovers that never mended
A love story at it's peak.

Två dagar, två inlägg. I'm so lonely. NOT! Jag har ju Pompan.

Världens mest random ihopsatta rubrik? Jag tror nog det.

Dagen har spenderats på jobbet på SPV där jag sliter som en räv som försöker äta ett bildäck. That's some wicked slitning right there. Nejmen det är skoj, tjänar ju massa gossiga stålar också. och får äta god lunch. DeliNorr ftw!

iiiiiiiiiallafall. Jobb, skoj. Jobb leder till pengar, pengar leder raka väden till Thailand! Woho!

Efter jobbet har jag bara suttit och vänta på att regnet skulle sluta så att jag skulle kunna ta en cykeltur, men fan heller. upptäckte nyligen att jag blitt riktigt jävla svag på sista tiden så jag tänkte komma bara yttepyttelite i form igen. Jag fick en dörr i ansiktet. Jag var helt enkelt för svag för att hålla upp den. Sämst.

Det slutade inte regna, så jag satte mig och spelade Ukulele. Det är som ett jävla beroende det där. Jävla Folke. Är det att visa sin dotter kärlek det, att kasta in henne i ett beroende? Är det så? Är det så det ska vara? Va? VA?! Ärdetsåärdetsåärdetsåärdetsåärdetsåärdetsåärdetså?

Damn, jag vet. jag ska försöka sova nu. Sluta ha sån fruktansvärd damp. Har haft det hela dagen. Inte hälsosamt att kliva upp 6.

Please forgive me

Förlåt. Förlårförlåtförlåtförlåtförlårförlåtförlåtförlåtförlåtförlåtförlåtförlårförlåtförlåtförlåtförlåtförlåtförlåtförlårförlåtförlåtförlåtförlåtförlåt
förlåtförlårförlåtförlåtförlåtförlåtförlåtförlåtförlårförlåtförlåtförlåtförlåtförlåtförlåtförlårförlåtförlåtförlåtförlåtförlåtförlåtförlårförlåt
förlåtförlåtförlåtförlåtförlåtförlårförlåtförlåtförlåtförlåtförlåtförlåtförlårförlåtförlåtförlåt.

Förlåt.

Jag har en varit en usel bloggare. Värdelös. Helt jävla äcklig som bloggare om jag ska vara helt ärlig. Jag förtjänar inte ens en blogg.

Men det har varit så mycket på gång och jag har haft så roligt så roligt att jag inte har tänkt på det. Bal, student, sommar, sol, bar, stek, fest och givetvis smårävarna som varit delaktiga i allt det jag nämde. Det har hänt så sjukt mycket grejjer på sista tiden. Och givetvis ska jag bjuda på bilder, men det är så svårt när det tar hur lång tid som helst att ladda upp. Eller nej förlåt, inte hur lång tid som helst. Men lång tid.

Balen då till att börja med. Minns inte så jävla mycket. Vi var hos Jennifer Lindh och försöp, goda drinkar. Sen blev jag upphämtad av Empaboy_90 som var min kavaljer för kvällen. Kom fram tod kort jag såg skitful ut på, gick in, högg in på brödkorgen för att jag var fyllehungrig 10 minuter in på balen. Drink, vin och diverse. Kom inte ihåg om jag drack rödvin eller inte, men har för mig att det kändes lite som det. sen blev det förmodligen världens godaste mat och efterrätt, sen kände man sig uppblåst, sen söp man, men söp man lite till, härjade, skrattade åt Belle som hade roffat åt sig en megafån som hon härjade runt med xD

Sen är det inte så bra ordning. Dansade, skrämde slag på Johanna (lärare) genom att vara jättefull och semtimental. Den stackaren, hoppas hon var lite full hon med så att jag inte framstod som en idiot. Fast det har jag nog gjort ganska många gånger ändå. Dansade, söp sen gick jag med Hampus till ze afterparty, och snäll som han är fick jag låna kavajen. Han bar mig också om jag inte minns fel, hur fan han nu orkade det. Elefantygirl_ellen.  Efterfesten var...ja, vad var den? Sov inte en blund på hela kvällen, promenerade till skolan i strumpor och tröja och balklänning lånade av Billmans (ni kan få igen dom nu om ni vill. Inte sockarna, för dom vette fan vart dom är, men tröjan.) Åt frulle på skolan, drack lite mer, blev lite utskälld av Erik, däckade halvt på en bänk, spelade en match brännboll, däckade på allvar i gräset. Vaknade av att världens sötaste hund la nosen över ansiktet mitt. Det var uppskattat, fan var solen skenade den dan. Däckade, väntade på mor, åkte hem, dog. Badade hos Case, blev nykter. Åkte söderut. GÖÖÖTEEEEET!

Bilder? Finns inga. Vill ha mingelbilderna, men det vette fåglarna vart tusan man ska få tag på dom jävlarna.

Det blir bilder från Studenten istället. Det får duga.









Hittade en bild från balen också!

Observera att över hälften av bilderna är häsynslöst stulna från facebook. Förlåt. Igen.

RSS 2.0