Soon everybody will ask what became of you

Det första och förhoppningsvis sista seriösa inlägget i den här bloggen. Vem orkar vara seriös liksom?

Fy fan, jag orkar inte.

Nu drar jag

Nu blir det umeå för hela slanten. Hoppas på en jävla skoj tid där, och så kommer det bli också.  Bjuder på en liten liten bild från förra helgen. 


 Krogflickorna festar järnet

Ny frisyr, samma gamla bajsansikte



Ny frisyr, vad tycks? Luggen ser ut som den på en åtta-årig pojke just nu, så det krävs mycket posande, tid och photoshop för att det ska se någolunda bra ut. Men anyway, nu ska jag dreggla över Cappie ett tag, sen blir det sova. Ge mig pengar förresten.

Vinternoll 2

Sådärja, nu blir det ett inlägg. Måste börja med att säga att Kent nog är det bästa som finns i hela världen. Har malt lite på frågan vilken av deras låtar som är bäst ett tag nu och tror nog att får bli Vinternoll 2. Den är perfektion.

Har iallafall varit en nyttig tjej idag. Typ. Var ute och gick en och en halv timma i regnet. Sen har jag varit och jagat katt, för gulingen ser ut som ett missfosten i ansiktet och när jag väl lyckas övertala föräldrarna mina att ta honom till vetrinären, ja då springer han bort den jäveln. Fem toast.

Imorgon blir det road trip till umeå där det blir lite partajj och hälsa på mormor och morfar. Sjukt skoj! Måste komma ihåg att fixa musik tills dess också, så jag har lite nytt att lyssna på. Lite The Last Shadow Puppets skulle inte sitta fel, verkligen inte. Skulle vilja ha The Ark - It takes a fool to remain sane ockaså, helt enkelt för att den är klockren.

Kom precis på att jag har spenderat hela dagen med att tro att det var onsdag. Fy helvete vad puckad jag är! Jag orkar inte, får man ta semester från sig själv?

Hej hopp sjärtsugare, sov nu för fan.

Som man brukar säga

Ny blogg, nytt liv? Eller var det tvärtom? Det spelar egentligen ingen roll, poängen är att jag är tillbaks, och redo att köra för fullt på en ny blogg. Så vi får väl se hur den här blir. Om den blir mer än någon sorts redögörelse för vad man gjort under dagen. Förhoppningsvis kan jag skriva lite annat också.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0