zzzzzz

jag är seriöst så död att jag skulle kunna somna nu.

Eller tvärtomöö. Skjutmig.


Måste städa okcså. Orkar inte bry mig om felstavnignar. Kuka min hjärna. Kinamatskoma också. Ugh.



Synd om mig.

Ikväll är det sleepover. Imorgon är det volleybollturra. Och alkoholintag. Jag igllar.

Synecdoche, New York.


Fail

Tänkte dela med mig av senaste dagens fina fails till er.

Söndag då. Sitter och myser med finaste Belle och Elina hos Bells. Tar min mobil och lägger den i byxfickan min. När sen Elina skjutsat mig hela vägen hem så märker jag att min mobil ligger i tröjfickan, och att det jag har i byxfickan är Belles padres mobil, som jag lyckats stjäla med mig. Dumt. Vem fan lyckas råka sno en mobil liksom?

Också idag då. Bokat tåg 20 över 6, men det blir buss till hudik. Inte så konstigt tänker jag, eftersom att de jobbar på spåret. Sitter och väntar tills 10 över utanför tågstationen då jag börjar bli orolig över varför det inte är en själ i närheten. Går runt och tittar på tavlor men hittar ingen anvisning eller nånting. 17 minuter över tittar jag på biljetten, ser att det står bstn, och inte stn, alltså går busshelvetet från Navet. Ser busshelvetet åka förbi. Blir less. Köper ny biljett, väntar i två timmar och får efter många om och men komma hem till Gävle, två timmar försenad om inte mer.

Men då hade Jenfasa gjort fika, så det gjorde inte så mycket. Gulligt ^^

Annars, en jävligt mysig helg i Timrå med mina småkottar! Alltid lika kul att träffa er, det ska ni veta <3

Sommar.

Verkar ha lyckats med konststycket att supa mig frisk. Eller frisk och frisk, men febern är borta iallafall. Najs.
Hittils idag har jag bara varit ute och hjälpt mor i trädgården lite, sen inte ett skit.

Nu, godingar.



Kolla in killen i videon. Finast?


Fitt

Men jävla förkylning, gå över nån gång!!!!!

Alltså

Jag vill bara säga aj. Aj som fan i min hals. Det bådar inte gott det här.

Men fan vad roligt jag hade på klassfesten, sjuka myset, dansen, sången, diskussionen, tacos, vinet. Jävla röj!

I helgen blir det hemfärd och fotbollsmatch som sig bör när man är i sina hemtrakter.

Hehu

Trött, sliten. Också den här jävla halv-förkylningen som aldrig vill gå över. JAG VILL TRÄNA! Blir sadface.

Unge herr Backlund tipsade om en blogg som är så sjukt micket mig. Tydligen. Ingenting för känsliga. You've been warned.

http://fittansvardag.blogg.se/




Nej

man kanske skulle ta och skaffa sig ett liv.



This facade that I'm stuck with
has got me wondering
Just tell me how you want me
and I'll be naked stumbling
just to get a reaction, any signs of love

raawwwww

HAHAHAHA, JAG DÖR.




Försöker sova, men det går inte.



Äcklig damp. YOU WOULD NOT BELIVE YOUR EYES IF TEN MILLION FIREFLIES FUCKED YOU WITH A RAKE.

ÄNTLIGEN!

Hemtentan är KLAAAAAAAAAAAR!

Nu jävlar blir det schlappt i helgen, fy fan!

Und yes Link, jag har piercat mig :)

A single man

A few times in my life I've had moments of absolute clarity, when for a few brief seconds the silence drowns out the noise and I can feel rather than think, and things seem so sharp and the world seems so fresh. I can never make these moments last. I cling to them, but like everything, they fade. I have lived my life on these moments. They pull me back to the present, and I realize that everything is exactly the way it was meant to be.






Kanske världens vackraste soundtrack också.

Helgens bravader

Blev lite spontant där då Marcela kom på att jag lika gärna kan följa med henne till Uppsala och firar kvalborg och sen hoppa på tåget på fredagen, så så blev det. Hem och packa en snabbis, sen blev det världens utan tvekan sjukaste bilresa ner till Uppsala. Stackars bilister.

Iallafall så kom vi ner och då började firandet. Seggrillad kyckling, alkohol och Saruman. Efter att man blivit full så sov vi, sen klev vi upp och drog iväg mot Valborgsfirandet. Började i en lägenhet, sen drog vi vidare till parken som jag inte minns vad den hette, men FY FAN vad folk det var! Blev aningen full, var tvungen att ta det lugnt för tåg + grisfylla = upptagen toalett hela vägen till göteborg. Men ja, var hur kul som helst, kan lätt tänka mig fler framtida Valborgar i Uppsala.

När vi väl kom fram till Götet så blev vi uppmötta av två sällskapssjuka göteborgskor som vi drog hem till. fixade oss lite snabbt, sen drog vi till Boulevard som vad ganska tomt på folk till en början, med det ordnade sig. Fick träffa Barbara och två norrbaggar också, varav en var så full att han somnade. På krogen. Jäääääävligt roligt faktiskt. Resten av kvällen var dans (mestadels michael jackson), intag av mången alkoholhaltig dryck och att bara irra runt och var ful och ha kul.

Dagen efter så duschade alla bort danssvetten, drack daquiris på balkongen, hade Mary Kay-grej med Jenfasa och sen började festligheterna igen. den här gången blev det Trädgår'n som var hur najs som helst, awesome musik, skitstort dansgolb och finfin uteservering. Hur rolig kväll som helst. Ett minus är dock att ALLA bilder från den kvällen är skiiiiitfula. Fy fan. De lär väl komma upp här, men ränka inte med det, för då får ingen av oss ragg någonsin igen. Damn.

söndagen var shopping, kinamat och att må ganska skit på dagsordningen. Somnade brevid Majaken efter ett jävligt fult, irrationellt, men på många sätt underhållande samtal.

sen vaknade vi, packade och åkte hem. The sadest moment of my life. Låter kanske som om jag inet alls hade kul, men det är bara för att jag är helt jävla slut. AWESOME HELG!!!!!!!!

Kommer bilder från Kvalborg och Valborg sen. Orkar itne nu för då lär jag väl få en hjärnblödning av ansträngningen.

RSS 2.0