Nu får ni fan anstränga er lite

och hädanefter läsa på vår resedagbok istället! Ellen Johanna Nyström och Jennifer Teresia Ålund åker till Thailand för sex veckors frihet.

http://www.resdagboken.se/Default.aspx?documentId=24&section=journey&journeyId=377873&userId=271903


LÄSLÄSLÄSLÄS! Uppdateringer kommer ske regelbundet med bilder och allt.





xoxo Awesomegirl

Leave me

För att inte ens donnie darko fick mig att grina så att jag skakade såhär kraftigt.

Leave Me from Daros Films on Vimeo.


Uhuuu...

Sjuk. Som fan.


I'll get back to you.

Trött

efter två sjuka dagar i umeå med Bells und Kabina. Sabrina, hehehehee. Hade JÄVLIGT roligt dock. Helt sjukt roligt. Nästan äckligt roligt.


Bloggen hamnar liet efter nudå, jag har lite fullt upp. Har gått och fått äckelslemhosta också, så tänkte inte jobba imorgon. Folk brukar bli ganska sura när man hostar slem på deras pommes.

Har fått en ny favorit också. City and Color. Världsbäst.

Dagen

Idag har varit en stark påminnelse om varför det har varit så skönt att inte dricka. Att vara trött är ju en sak, men trött OCH bakfull är för mycket för mig att hantera. Speciellt när man måste stå och fippla med sura människors "CAPPÖÄCHINÖÖÄ". Surfan.

Måste skaffa mig ett körkort, de här busstiderna håller fan inte. Helt världelöst.

Men fy fan vetty

Jobbade längre idag också, 11-20. Eller snarare 11-20:30, sen var bussjäveln sen också, så man var ju bara glad att man kom hem överhuvudtaget. Fan att jag inte har körkort. Men det skulle ju inte spela så stor roll, har ju ändå ingen bil oh absolut inte råd med en, så det sket sig.

Blodgivning i morse då. Ganska najs, fick en macka, presentkort på 50 koronas och bokade in en tid för plasmagivning också om två veckor. Har tydligen Bra Blodkärl™. Bra att nånting är bra med en. Fast det är ju inte direkt ett personlighetsdrag. Men jag är iaf inte helt världelös. Och när jag dör sen så lär jag ju vara till mer nytta än hittils i livet, eftersom att jag är organdonator. Men då ska man lyckas dö i respirator. Och vara hjärndöd så att hjärtat slår maybe. Vem vet hur det blir.

Är jösses, är så jävla trött. Fick lite järntabletter också. Åt som en gris idag på jobbet.
Hej övervikt, trevligt att råkas, ska vi bli kompisar?

Och Bellsy, heta killar är heta för att de inte ligger med vanliga dödliga som oss. De jävlarna. Shia. Hehu.

Död.

Fy fan vad jag är trött! Orkar knappt hålla ögonen öppna. Skulle jobba 11-15 idag, men det blev 11-20 istället. Härligt med mer pengar. Möhööhöhöhöhöö.

Tänkte inte skriva nå långt, orkar inte. Tänkte lägga mig i sängen och se på transformers 2 igen. Shia LeBeuf. LIGGMEMERÅ! Fan. Sötjäveln. Lite stolt över Megan Fox också. Hon var nästan bra. Snygg som fan, men världens bästa skådis är hon ju inte. Men bra var hon. Duktig kicka.

Sova. Jobb imorgon, ge blod på onsdag, Tre och en halv vecka tills THAILAND! Fattar det inte själv ens. Kommer bli helt äckligt sjukt. Sol <3





DE E` HUUUUUMORRRRRRRRRRRRR!!!!!

RSS 2.0