Tomten jag vill ha en vintetra, en sån som man dricker när man är svenne.

Det vill jag faktiskt, en fet jävla vintetra. Vin... <3

Nu har det då varit jävla trevliga dagar här, helgen var helt jävla AWESOME, sen har jag fått jobba också, åkt till umäh med några av de bäst människorna i världen, umgåtts med andra awesome people igår, poppat popcorn på spisen, klantat mig och hällt ut dem på golvet och knappt sovit någonting. Jag har inte så mycket övrigt att säga förutom att jag ser fram emot gävle nå gävulskt (höhöhöhöhöhö) och längtar tills helgen :) Nu har jag ont i magen. Peace.

Isak Strand

Kom in i Gefle. Gefla awesome, HAHAHAHA.

Jag kommer aldrig lessna på det där.

Nu: LEGENHET, SEESEN, och sån sheisse.

Wallflower

Hitler kunde det där med melonätning han. Nånting ska man väl vara bra på.




God jul mina små nissar.

Höhö. ja, så julkänslan har infunnit sig. NOT, men jag klagar inte, hade inte förväntat mig någon julkänsla i år heller. Vi sket i granen, pyntet och allt det där. Ingen orkade bry sig. Men vi har ju inte bråkat så sjukt mycket i år, kanske tack vare att vi struntade i alla de där sakerna. Julklappsutdelningen har nyss ägt rum och snart ska vi äta. Årets skörd blev världens mest fulsnygga leggings/långfilingar/AWESOME, en shaker (Nu ska det supas...), en stämningsapparat, ett par hörlurar och ett presentkort på FEJS. Und pengar. Ganska najs tycker jag.

Vad som händer senare får man väl se, men av erfarenhet så kan jag väl säga att det vanligtvis blir att sitta och slöa framför tv:n, lessna, och gå i säng alldelles för tidigt.

Igår blev det lite julfirande-ish med frugan, emil, oskar och jysk hemma hos emlansemlan, han hade till och med skinka som jag svullade upp. Jag hade tillfället i akt tagit med mig lite julöl och jennifer hade vanlig öl. Det var najsssssssss. Såg världens utan tvekan bästa julfilm också, Santas Slay. Tomten är Satans son och åker runt och dödar alla. Så sjukt jävla bra.



Det här är överste Nyström som checkar ut och önskar er en riktigt god jul. Peace.

Prosit.

Men fan vad jag nyser! Blir fan förbannad.

Jag vill inet gå utanför dörren idag, jag fryser som om jag aldrig varit med om en vinter förut. Och slemhostan blir jag inte av med heller.

NU: Uträtta dagens ärenden. (Det är egentligen bara ett ärende, men jag låter vuxnare om jag låtsas att det är flera.)

SEN: Titta på how i met your mother.

Det bästa med julen är alla som kommer hem igen. Nu är foppa hemma och snart kommer Steven och Bror min också. De é najs.

Burp.

Jag drack nyss en liter te. Utan socker eller honung. För det får jag inte äta. Inget socker ALLS. Hur fan ska det här gå?


Varför drack jag en liter te?

För att jag frös. Nu är jag i Sverige igen, det märks. Har fått träffa alla flickor igen förutom Majakan.

Kalltkalltkallt. En grogg kanske skulle värma?

December.

Jag kommer hem nu. Tankte bara saga det.



Hej tjejer.

RSS 2.0