Ordet till Pompan

Såhär är det bitcheeeeeeeez. Vi har fått önskemål om fler uppdateringar på blogen, då främst från den rättmätige drottningen av Sverige, Jennifer "Jenkah" Ålund .Ni vet att hon hör hemma i slottet. Jävla Carl XVI Gustav av Brunfika luade till sig sin titel den jäveln. Vår nuvarande konung gav ett ynka blåsjobb till Carl "Bille" Bildt och Jenniferstackarn blev brualt utkastad ur slottet. Inom en snar framtid ska vi här på Pompanistiska Tidsskrifter AB starta en kampanj för att få henne tillbaks på den tron hon hör hemma. Då kanske det äntligen blir någon jävla ordning på det här landet.  Håll utkik efter "Monarkbyte 2009 - Sökandet efter rättvisa". Vi stödjer dig i det här Jennifer, du kan lita på oss.

Tillbaks till ämnet. Jag (Disponent Pompan Pompansson) har fått i uppdrag av den här bloggens ägare Ellen "Tvillingarna-är-fria" Nyström att skriva ett blogginlägg jag fått skickat hem till mig från henne. Hon var själv oförmögen att göra detta eftersom att hon i måndags råkade köpa en TV med dödsstraff på, så hon siter just nu i en fängelsecell och inväntar avrättning genom att korrekturläsa Sundsvalls Tidning tills hjärnan blöder. Sorgligt, visst, men ett nödvändigt offer.



Brev från dödscellen

"Tjo för fan. Jag har härmed tappat all respekt för mig själv, här tänker man att man har åtminstone LITE färdigheter i köket. Och vad gör man då? Jo, man försöker göra varm choklad från grunden, med kakao, potatismöl, choklad och hela grejset. Och vad gör man då? Jo, man glömmer skiten på plattan så att hela köket blir rökfyllt och kastrullen får ett 1cm tjockt lager av fastbränt gojs i botten. Eller gojs är nog fel ord. För skiten går inte bort. Det är som cement för fan, jag får fan kontakta vägverket, se om dom har någon maskin som är kraftfull nog för att få bort det. Alternativt punga ut och köpa en ny kastrull. Hua.

Iaf, idag var det friluftsdag, och jag och några andra väldigt sexiga dödsdömda fångar, bla Jenkah, Junkah och Linkah fick komma ut (eller in egentigen, jag badade fan inte utomhus, så mycket hatar jag inte livet.) och bada på Timrå femstjärnigt Badhus och Spa extraordinarie. Mycket trevligt, lyckades inte drunkna iaf (YAY! Success!).

Skulle även jobba idag, men eftersom att lite saker drog ut på tiden (badhuset, kö på motorvägen och matlagning) så ringde jag till jobbet och sa att det var lite problem.  Då såger Bibban att jag ska ta det lugnt och skippa jobbet idag. Jobba på söndag istället. Sure bacon sa jag, så nu har jag tagit det lugnt ikväll.

Imorrn har jag möte med Mankah, studievägledare. Ska prata om vad fan jag ska ta mig till med resten av mitt liv.Ska bli spännande.

Flyträvsjägare i södra Jugoslavien kanske? Det är en möjlighet."

RSS 2.0