Hjärnont

Hade askul igår. Var ute på stan, hamnade på svenssons, som för övrigt var skitbra, dom spelade ju för i helvete Morrissey! Iallafall så hade jag kul, och idag har jag gjort av med pengar på rean, bla på väldens snyggaste underkläder och hårfärg.

Nu ska jag iaf iväg till Rödåsel över helgen och hälsa på mormor och morfar. Stickingsrejjerna jag fick av mamma kommer väl till pass för att fördriva tiden.

Julafton och underbara skor

Då var det över för i år också. Riktigt trevligt den här gången måste jag säga. Hela familjen och Fanny var hemma, tog en promenad ner på isen, mulade Ola, och race:ade ner för Nya Söråkersgatan. Mycket trevligt.

Att man fick världens snyggaste skor är sen heller inte fy skam :) Men väääääldigt höga är dom.

Det gör inget.

Skor

Me and Julio down by the school yard

Sitter på skolan nu, ska snart ha möte om projektarbetet. Blir svårt, vet inte riktigt vad som kommer hända. Blir det inte av så vill jag gärna göra nånting annat, men det vet man ju som sagt inte förrens om flera flera månader, och då är det väldigt mycket försent att göra nånting nytt.

idag måste jag göra klart svenskan och filosofin, annars kommer jag få jävulskt dåligt betyg. Och det går ju inte för sig, eftersom att jag har så höga ambitioner här i livet. NOT.

Också sjuk på den då.

Aaaaaah, vad jag klagar! Jag fick iaf en mysfilt av julia idag på median när vi hade julklappsutdelning. Fika och massa grejjer, det var gott, även om jag nog är allergisk mot allt, men det är smällar man får ta. Ska fan sluta äta en massa skitsaker som godis. Blir äckligt till slut.

1234

Sitter och smuttar på lite rosévin, har förfestande människor i köket och har varit både starkare och smartare än mina föräldrar idag.

En bra dag helt enkelt. Och månen är enorm. Det är krogen, har nyss hämtat två julgranar (varav en jag fällt själv) och jättefin måne. Och rosé. Det är bra.


Det går bra nu.

Är dock fortfarande rödöga. Inte vackert

Å då kunde dansken sko sig.

Skola och jobb, det verkar vara det enda jag gör nu för tiden. Gick iaf halvbra på jobbet idag, kändes nice. Borde dra ner på hela "nice"-grejjen. börjar lessna på det. Måste hitta ett nytt ord som man kan använda till det mesta bara. Förslag?

Men vafan

Har sovit 17,5 timmar det senaste dygnet. Blev man nå piggare för det? Nope, inte det minsta. Lyckades iaf pallra mitt bleka arsle upp ur sängen för att umås och sola lite med Julia.

Nu orkar jag faktiskt inte skriva mer, måste sova. Ännu mer. Jag tror jag håller på att succesivt gå i ide. Björnmamma Ellen tackar för sig och önskar alla en god natts sömn.

RSS 2.0