If i didn't care.

Sjukt osocial dag. Har sett en jävla massa film iaf, bla Miss Pettigrew lives for a day, finaste filmen med finaste Lee Pace, min kändis (typ) crush som aldrig går över. Sjunga kan han också.


Försökt nå frugan min har jag också gjort idag. Lilla schmuschken, vart är du?






Wow, insåg nyss hur jävla töntig jag är. Jag har ju som misstänkt det ett tag, men nu slog det mig verkligen. Nån son har en handbok i hur man växer upp?

Såg the time traveler's wife idag igen. Fy fan vad den filmen är äckligt bra. Funderar på att åka till stan imorgon en snabbis. Behöver en kofta. Fast har inga pengar, så blir myrorna. Där kan man köpa kläder för lika mycket pengar som en måltid på McDonalds. Eller åtminsone Max. Om man tar ett stort mål. Fortfarande väldigt lite pengar.

Nej nu

Börjar bli så smått less på den här amatörmässiga bloggen. Har funderat på att byta till en annan bloggportal med lite mer möjligheter, så kanske gör en Majaka och byter när jag flyttar.  Extra svårt att skriva nu också med tanke på att jag måste klappa en katt med ena handen och hindra honom frrån att gå på tangentbordet. Nej se på fan, hann lyckades trycka ner handen min ändå så att det blev fel. Två gånger. Tänker inte rätta några stavfel, säger jatta att det är rätt så är det det.
Är röd nu också förresten. Var inte riktigt meningen, men vadfan. Om inte annat så syns jag ju i snörusket.




Nu fes kattjäveln också.

Fan vad det luktar.

kent.

Har du kartan kvar?
Eller en aning om vart vi är på väg?
Så led oss
Ingen lämnas kvar
Vi saboterar allt vi inte kan ta med oss
Och när du öppnar fönstret blåser en vårvind
Förändring

Och bakom murarna vid ån lämnar jag spår
Jag skrev mitt namn i vattnet
Så du vet var jag finns

När det strålar från mitt hjärta
Som en motorväg av ljus
Genom hålet i mitt hjärta
Kommer räddningen till slut
Genom hålet i mitt hjärta

 


Jag visste att den här dagen skulle komma.

Det spelar liksom ingen roll hur mycket man skjuter upp det, till slut händer det. Till slut så går det inte längre.

Det är precis som ni förmodligen (inte) har gissat, jag har nu absolut inga nya avsnitt av varken how i met your mother eller heroes att se. Nada. Slut. Finito. Så då kommer vi till den stora frågan, vad ska jag nu göra med mitt liv? Hitta en ny serie att följa eller, gud förbjude, börja leva i den riktiga världen. Usch och fy. Ingen borde tvingas till något sådant.

Kan se på The time traveler's wife istället. Jag säger bara Eric Bana. Smokin' piece of sexiness.

Ge mig honom. Sen julklapp maybe? Going-away gift? Det kvittar, bara jag får dra fram honom lite när jag vill. Mumma.




Det är väl en sisådär 22 års åldersskillnad, men det är väl för bövelen ingenting.

Nu har någon ljugit för mig.

Född elfte september, alltså jungfru. Av en ren händelse hamnade jag på en astrologisida, och vad hittar jag? Jo, det här:


Jungfrun är en plikttrogen arbetsmyra (Jojusstja, för jag älskar ju att jobba...Nej just ja, jag är den lataste jäveln jag känner.) som får mycket uträttat i det tysta.

Jungfrun eftersträvar renhet (svettlöken själv.), både till kropp och själ. Ett välstädat hem(HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA) med bra förvaringsmöjligheter är viktigt för Jungfruns välbefinnande. God framförhållning är naturligt för denna praktiska karaktär.

En jordnära, sparsam(Slösa själv som sitter här vid datorn.) och något försiktig läggning hör till bilden samt en strävan efter perfektion.

Hälsa och hygien har hög prioritet, varför Jungfrun fäster stor vikt vid sundhet, både till kropp(Chips ikväll? Det vore jävligt gott. Och jag snusar ju just inte någonting. Och alkohol har jag inte rört sedan 1973. Om 1973 var några dagar sedan ja.) och själ.

I kärlek är du långt ifrån den lättfångade typen. Du är gåtfull och hemlighetsfull (På krogen: Fan vad risig i magen man blir av öl! Skulle behöva bajsa hur mycket som helst just nu.) och många dras till dig just därför(Hahahahahahahahahahahahahahahahahaha).






Jag har alltså kommit fram till två möjliga scenarion.

Nr 1:
Mamma har ljugit för mig. :'( znyft

Nr 2:
Astrologi kan ta sig in the asshole.


Jag tror nog mest på nr 2.

Hahahaha

Nånting är sjukt fel på mig. Jag sitter bara och skrattar hela tiden och är lycklig. Känns som att jag är kär, men inte i någon speciell. Sick. Hahaha. FAN VAD GLAD JAG ÄR IDAG! Jag kanske ska röra på mig lite mer, om man blir såhär  glad av det :D Endorfinkick YAOOO! ^^


Blir så jävla glad av Miike Snow också. Och av korv. Och av att folk har rest till Sundsvall. Och av att jag skulle vilja åka till Australien. Av allt nästan :D Däremot så ska jag aldrig köpa Granit White igen. Sugiga jävla skit. Haha.



Men vad fan, har jag rökt på eller?

Funderingar.

En trea med Julian Casablancas och random lookbook-kille vore inte helt fel. Inte för att Lookbook-killen på något sätt är random, han är fan perfekt. Drömmen. Dreamboy. 

Nu har jag suttit och tokgluttat på massa bloggar. Hittade lite grejs:






Från massa olika bloggar, fotografer och illustratörer. Alex Andreev är typ bäst.


Sen hittade jag en världsbäst låt också. Så äckligt bra.
Miike Snow - Silvia.
Awesome.



Nu ska jag prova mig på sparken igen. Skam den som get sig. Over and out.


Failday

hahahahaha, fetaste vurpen ever med sparken då. Sparkar funkar tydligen inte lika bra som de ska på bar asfalt. Det borde stå på dem! Jag lyckades iaf köra på asfalt i hög fart, göra en volt över sparken , välta sparken och landa halvt framför den, halvt på den. Min arm gör ont kan jag säga!

Skulle ringa en massa samtal idag också, men det blev fail där likväl eftersom att inte en enda kråka i den gigantiska fågelnäsa som är världen kunde svara i telefonjäveln idag. Åtminstone inte i förmiddags. Sen fick jag slut på pengar.

Har badat och duschat en massa idag också eftersom att jag fryser SÅ JÄVULSKT! Fucking freezing. Jag har ju iaf Isak Strand som kan värma mig med sin vackra stämma. HAHA, poetellen. Potellen. POLLEN! Hehehehehe...




Fråga:

Är jag den enda som tycker att Jason Segel är sjukt jävla het i första säsongen av How i met your mother? Så söt.

Dessutom är han hur jävla awesome som helst.


Nu är det roadtrip till gävle med frugan för att kolla på lägenhet :D Tog ett bra tag men nu har vi ordnat visning på lägenheten i Brynäs. Har knappt några pengar kvar på telefonen dock, längsta telefonsamtalet ever, men so worth it. Hoppas den är fin.

Hoping a better place is all I need, with moments of innocence and mystery.





You're weighed down, you're full of something.
Of sickness, and desertion.
You're weighed down, you're full of something,
you're underneath it all.

RSS 2.0